Laktóz intolerancia szűrőteszt

A laktózintolerancia vagy tejcukor érzékenység olyan állapot, amelyben a szervezet nem képes a táplálékban található tejcukor emésztésére. Hazai adatok alapján a magyar felnőtt lakosság kb. 35-40%-a valamilyen mértékben tejcukorérzékeny.

A genetikai teszt eredményéből megtudhatja, hogy születendő gyermeke hordozza-e a felnőttkori tejcukor-érzékenységért felelős génváltozatot.

A vizsgálatot diagnosztikai partnerünk a Vascular Laboratórium végzi, a születéskor gyűjtött köldökzsinórvér feldolgozása során keletkezett melléktermékből. Ez egy vörösvértestekben gazdag frakció, de terápiás értéke nincs, ezért fagyasztásra nem kerül.

A genetikai teszt ára: 14.000 Ft

A baba születésekor levett és Intézetünkhöz beküldött anyai vérből lehetőség nyílik elvégezni az édesanya részére is a laktózintolerancia vizsgálatot. A szűrőteszt eredményéből megtudhatja, hogy ön hordozza-e a tejcukor-érzékenységért felelős génváltozatot.

A genetikai teszt ára. 14.000 Ft

Miért érdemes választani?

A genetikai teszt eredményéből megtudhatja, hogy születendő gyermeke hordozza-e a felnőttkori tejcukor-érzékenységért felelős génváltozatot.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.