Orvosok
véleménye

Ismerje meg orvosok, szakemberek véleményét a születéskor gyűjthető őssejtek jelentőségéről.

Dr.

Takács Zoltán

nőgyógyász

Nyíregyháza, Jósa András Oktatókórház

"Csodálatos ajándék hogy lehetőség van az őssejtek levételére a baba születésekor. A levétel sem az anyukának sem a babának fájdalmat nem okoz, kockázattal nem jár viszont óriási esélyt ad a gyermek jövőbeli egészségének biztosítására. Kívánom hogy soha ne legyen rá szükség, de ha egyszer mégis történik egy tragédia, akkor viszont lesz mire számítani, lesz egy mentsvár. Bízom benne, hogy egyszer egy olyan világban fogunk élni, ahol mindenkinek lehetősége lesz levetetni és eltároltatni az őssejtet, mert csak pozitív hozadéka van!"

Dr.

Kerekes György

Szülész-nőgyógyász

Soproni Erzsébet Oktató Kórház

„Több mint 35 éves szakmai gyakorlattal a múltamban nyugodt szívvel ajánlom és javaslom a várandósaimnak, hogy , a leendő gyermekeik és azok testvérei biztonsága érdekében, éljenek a köldökzsinórvér eredetű őssejtek gyűjtésének és tárolásának lehetőségével. Orvosi felhasználásuk jelenleg több mint 80 féle betegség gyógyítására terjed ki, de mivel az őssejt tárolása és beültethetősége hosszú ideig biztonságos ( mai tudomásunk szerint legalább 25 év ), a gyógyítható betegségek száma ennek többszöröse is lehet. Az őssejt kezelést napjainkban elsősorban rákos megbetegedések gyógyításánál alkalmazzák, de egyre ígéretesebbek az autoimun betegségek, érbetegségek ( szívinfarktus, érszűkület), agyi illetve gerincsérültek kezelésével elért eredmények. Fontos tudnivaló, hogy a születéskor vett őssejtek bármely életkorban felhasználhatók."

Prof. Dr. Ph.D

Mosonyi Attila

Szülész-nőgyógyász

Szolnok, Hetényi Géza Kórház, Szülészet-Nőgyógyászati Osztály

"Az őssejt gyűjtés, illetve a terápiába történő bevonulása számos esetben igazolta annak nagyszerűségét. A minőségi őssejt gyűjtés különös tekintettel a jövőt illetően, mind a vérsejtek, mind a Vharton kocsonyából kinyert mezenchymális mesotel sejtek napjainkban, de a közeljövőben is megoldást nyújthatnak azon betegségeknél, amelyek ezidáig nem, vagy nem kellőképpen voltak gyógyíthatóak"

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.