Panorama teszt vérvételi pont a Krio Intézetnél

 
Tájékoztatjuk, hogy Panorama genetikai szűrőtesztjéhez szükséges vérvérvételt már a Krio Intézetben is elvégeztetheti.
 
A Panorama a kaliforniai Natera laboratórium által kifejlesztett nem invazív prenatális szűrőteszt (NIPT), amely a terhesség során az édesanya véráramába kerülő magzati DNS-t vizsgálja. A Panorama egyetlen vérvételből egyedüliként képes valóban megkülönböztetni az anyai és magzati DNS-t, úgynevezett magzati ujjlenyomatot képezve, amelyből nagyfokú pontossággal lehet szűrni meghatározott magzati genetikai rendellenességeket. Az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium (ACOG) legfrissebb hivatalos ajánlásában a Panorama tesztet részesítik előnyben más NIP tesztekkel szemben. A Panorama teszt a legpontosabb magzati kromoszómavizsgálat kockázatmentesen, anyai vérből.
 
A Panorama teszthez szükséges mintavétel nem csak a PentaCore Laboratórium genetikai szakrendelőjében érhető el, hanem már nálunk, a Krio Intézetben is levetethetik a teszthez szükséges vérmintát a kismamák!
Családias, barátságos környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel, Budán a II. kerületben várunk mindenkit szeretettel őssejtbankunk vérvételi rendelőjében.
 
Bejelentkezéshez kérjük kattintson az alábbi linkre és töltse ki az online bejelentkezési lapot, majd válassza a Krio Intézetet mintavételi helynek.
 
 
 
 
Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.