KRIO Spermabank és Férfi Egészségközpont - 25 éve Magyarországon

Intézetünk immár 25 éve foglalkozik hagyományos spermabanki tevékenységgel úgy mint spermaanalízis, spermium fagyasztás és tárolás, bioptátum fagyasztása.

A férfi nemzőképességre vonatkozó statisztikai adatok sajnos azt mutatják, hogy az elmúlt évtizedekben rohamosan csökken a férfiak nemzőképessége, és ez a tendencia folytatódni látszik. Fontos tudni, hogy ez a csökkenés nem csak az orvosi indikációval rendelkező férfiak esetében jelenik meg, hanem azokat is érinti, akik magukat egészségesnek érzik, jó fizikai állapotban vannak, a szexuális teljesítőképességük kielégítő, és nincs krónikus betegségük.

A férfiak nemzőképessége könnyen és gyorsan vizsgálható, de fontos szempont, hogy a spermaanalízis megfeleljen a legfrissebb szakmai követelményeknek. Intézetünkben biológusaink az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kiadott 2021-es kézikönyv útmutatásit követik munkájuk során, mely a legkorszerűbb és széleskörben elfogadott analizálási és feldolgozási módszereket tartalmazza (WHO VI laboratory manual for the examination and processing of human semen 2021). Ezzel nem csak a lehető legpontosabb eredményeket biztosítjuk ügyfeleink részére, de az őket kezelő egészésgügyi szakemberek munkáját is elősegítjük a diagnózis felállításában. A vizsgálatot követően szakértő kollégáink segítenek az eredmények kiértékelésében, szükség és igény esetén pedig andrológus szakorvossal történő konzultációra is lehetőséget nyújtunk andrológiai szakrendelésünk keretében. Már online, távkonzultációs lehetőséggel is!

Bővebb információkat, árakat a szolgáltatásra vonatkozó weboldalunkon talál!

Spermabanki szolgáltatásunk teljes palettája:

  • spermaanalízis
  • spermium minta fagyasztása, tárolása
  • nemzőképességi vizsgálat
  • laborvizsgálatok, szűrővizsgálatok
  • szakrendelés
  • spermadonor program
  • spermadonor igénybevétele asszisztált reprodukciós eljáráshoz

Ügyintézőink munkanapokon várják megkeresésüket, és bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen segítenek!

Telefon: +36-1-211-3517

E-mail: spermabank@krio.hu

Címünk: 1026 Budapest, Kelemen László utca 12.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.