KRIO
családi őssejtbank

A KRIO Intézet Sejt- és Szövetbank Zrt. 2004 óta végzi a köldökzsinórvér eredetű őssejtek fagyasztását és hazai tárolását. Magyarország első és legnagyobb családi őssejtbankja, amely jelenleg több mint 40 000 család számára tárol őssejt mintákat. A köldökzsinórvér feldolgozása és fagyasztása AABB akkreditált technológiával és laboratóriumi háttérrel történik.

A KRIO Családi Őssejtbankban feldolgozott mintákból Magyarországon már több őssejt-transzplantációra került sor, amely az érintett gyermekek teljes gyógyulását eredményezte.

Az Intézet Európa legnagyobb őssejtbank hálózatának, a FamiCord Csoportnak a tagja, amely Európa 25 országában nyújt szolgáltatást, több mint 450 000 őssejt mintát tárol és több mint 2900 őssejt-transzlantációban működött eddig közre. Széles szakmai kapcsolatrendszerére támaszkodva a FamiCord Csoport rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal Európában az őssejt minták transzplantációs célú felhasználásában.

Miért válasssza a KRIO Intézetet?

ikonok01

Szolgáltatásaink:

ikonok02

 

Amikor a leendő szülők a születéskor gyűjthető őssejtek levételéről döntenek, sok évre választanak őssejtbankot. Ezért a megfelelő bank kiválasztásakor biztosnak kell lenniük abban, hogy az adott intézmény a legjobb szolgáltatást nyújtja majd. Továbbá a levett mintáknak évekig biztonságban kell lenniük, és a minták feldolgozásának úgy kell történnie, hogy szükség esetén a világ legjobb transzplantációs klinikái is elfogadják az őssejt mintát a transzplantációra.

 

 

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.