Partnereink

A KRIO Intézet együttműködik az összes hazai egészségpénztári szolgálatóval annak érdekében, hogy kedvezőbbé tehessük a családok számára az őssejttárolás költségét. Továbbá Intétzünk partnerei közé tartozik a legnagyobb magyarországi ultrahang hálózat, a Hepinet és a genetikai vizsgálatokat végző PentaCore laboratórium is.

Hepinet Ultrahanghálózat és Őssejtképviselet


Magyarország legnagyobb ultrahanghálózata, amely nem csak Budapesten, hanem vidéken is várja kedves ügyfeleit. A Hepinet Hálózat szolgáltatásai elsősorban a kismamáknak szólnak, de csomagajánlataik között található kispapáknak és nagyszülőknek szóló ultrahang szolgáltatás is. A Hálózatban Magyarországon egyedülálló 5D Ultrahang szolgáltatás működik Budapesten XIII.kerület Kárpát utcában, a Kleopátra-ház Szalonban.

 

PentaCore Laboratórium

Pentacor2
 

PentaCore Laboratórium egy olyan, Magyarországon egyedülálló, ügyfélcentrikus egészségügyi szolgáltató, amely aktívan hozzájárul az egészségtudatos társadalom fejlődéséhez. A laboratórium Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján található és  diagnosztikai szolgáltatásainkat térítés ellenében bárki szabadon igénybe veheti.Jelenleg több, mint 300 labordiagnosztikai vizsgálat érhető el a beküldött vagy a helyszínen vett biológiai mintákból. Mindezek mellett hazánkban és egész Európában a PentaCore Laboratórium rendelkezik az egyik legszélesebb körű géndiagnosztikai szolgáltatással. Napjainkban közel 3.000 féle különböző öröklődő megbetegedés komplex genetikai hátterét tudjuk vizsgálni! Laktóz intolerancia szűrőteszt és Trombózis teszt szolgáltatásunk diagnosztikai hátterét a PentaCore laboratórium végzi.

preghello ikon

A PregHello egy kifejezetten magyar kismamák (és kispapák) számára fejlesztett mobil applikáció, amely segít felkészülni a baba érkezésére. Figyelemmel kísérheted a baba növekedését, a várandósságod alakulását és nagyon sok hasznos szakértői cikk vár a várandósság/szülés témakörökben.

 

Egészségpénztárak

Premium Egeszsegpenztar

Prémium Egészségpénztár

MKB Egeszsegpenztar

MKB Egészségpénztár

Navosz Egeszsegpenztar

Navosz Egészségpénztár

Allianz Egeszsegpenztar

Allianz Egészségpénztár

Vasutas Egeszsegpenztar

Vasutas Egészségpénztár

Izys Egeszsegpenztar

Izys Egészségpénztár

Egeszsegert Egeszsegpenztar

Egészségért Egészségpénztár

Kardirex Egeszsegpenztar

Kardirex Egészségpénztár

Dimenzio Egeszsegpenztar

Dimenzió Egészségpénztár

Generali Egeszsegpenztar

Generali Egészségpénztár

Pro Vita Egészségpénztár

Vitamin Egeszsegpenztar

Vitamin Egészségpénztár

Tempo Egeszsegpenztar

Tempo Egészségpénztár

OTP Egeszsegpenztar

OTP Egészségpénztár

Patika Egeszsegpenztar

Patika Egészségpénztár

Uj Piller Egeszsegpenztar

Új Pillér Egészségpénztár

Honvéd Egészségpénztár

Medicina Egeszsegpenztar

Medicina Egészségpénztár

Danubius Egeszsegpenztar

Danubius Egészségpénztár

Eletut Egeszsegpenztar

Életút Egészségpénztár

 

 

 

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.