Hírességek
akik ránk bízták gyermekeik őssejtjeit

Fontos és komoly dolog a születéskor gyűjthető őssejtek tárolásáról dönteni. Köszönhetően annak a ténynek, hogy a köldökzsinórvér transzplantációk száma folyamatosan növekszik, egyre több szülő dönt az őssejtek megőrzése mellett. Ismerjék meg azokat a hírességeket, akik éltek a lehetőséggel és a KRIO Intézetre bízták gyermekük őssejtjeinek megőrzését.

Béres Alexandra

"Édesapám orvos, édesanyám pedig vegyész. Mindketten olyan tudományterületen dolgoznak, ahol gyors a fejlődés, és hisznek abban, hogy az új technológiák, módszerek fontos szerepet játszanak abban, hogy egészséges, hosszú életünk legyen. Nem volt kérdés, hogy minden lehetőséget megragadunk a férjemmel, ami biztosíthatja ezt a gyerekeinknek. A KRIO Intézetet azért választottuk, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az őssejttárolás terén, ráadásul egy esetleges terápia esetén is képes hatékony segítséget nyújtani, ahogy azt a KRIO Intézetből származó minták korábbi őssejt-transzplantációi bizonyítják."

Ördög Nóra

„Mi nagyon akartuk, nagyon vártuk, hogy babánk legyen. Amikor végül megszületett, az örömünk elmondhatatlan volt. Úgy éreztük, azzal adjuk neki az első nagy ajándékot az életben, ha a tőlünk telhető módon gondoskodunk az egészségéről. Ha csak 1 ezreléknyi lenne az esély arra, hogy az eltárolt sejtekre szükség lesz valamikor, mi akkor is gondolkozás nélkül a tárolást választanánk.”

Király Viktor és Király-Virág Anita

"Sokat hallottunk már a születéskor gyűjthető őssejtek tárolásáról, ezért felkerestük a Krio Családi Őssejtbankot, hogy hiteles tájékoztatást kapjunk a témával kapcsolatban. Minden információt megkaptunk az őssejttárolási csomagokról, a tanácsadó telefonon elmondta a lehetőségeket és részletesen tájékoztatott, válaszolt minden kérdésünkre. Köszönjük a teljes körű tájékoztatást Krio! Nagyon hasznos volt, és örülünk, hogy egy ilyen lehetőséggel tudunk a születendő babánk egészségére odafigyelni."

Tápai Szabina

"Mivel mindkét gyermekünknél eltároltuk az őssejtet, ez most a harmadik gyerek születésekor sem volt kérdés számunkra. Mindig elolvasok rengeteg véleményt és így esett a választásunk most a Krio Intézetre. Gyors volt az ügyintézés, ráadásul rengeteg mindent online tudtam intézni. A szett pedig egy nagyon cuki kis dobozban van. Amikor Gábor hazahozta, rögtön ez volt az első észrevételem, hogy mennyire jó, hogy ilyen picike."

Kovács Ágnes

"Kiemelten fontosnak gondolom a prevenciót, és azért is tartom nagyon jó lehetőségnek az őssejttárolását. A köldökzsinórvér levételére csak egyszer, közvetlen a baba születése után van lehetőség, ezért is lényeges az előre gondolkodás. Így tettem első szülött fiam érkezésekor, és második fiam születésénél is a köldökzsinórvér levétele és tárolása mellett döntöttem."

Nádai Anikó

"Már Patrik esetében sem volt kérdés, hogy szeretnénk őssejteket elrakatni, így ez most is teljesen természetes volt. Nagyon sokat olvastam utána, és úgy gondolom ez egy olyan vissza nem térő lehetőség amit érdemes minden oldalról megvizsgálni.
Már 7 évvel ezelőtt is egy felszálló ágban levő tudomány volt ez, azóta pedig rengeteget fejlődött, és őssejtek felhasználásával már nagyon sok féle betegség jó eséllyel kezelhető vagy akár gyógyítható. Szinte mindenki hallott már az őssejt-kutatásról, mégis kevesen tájékozódnak és sokan azt gondolják egy elérhetetlen szolgáltatásról beszélünk, holott meg lehet találni a megfelelő, pénztárcabarát konstrukciót mindenki számára.
Éppen ezért úgy gondolom, ha a gyermekem jövőjéről van szó, számomra ez az első lépés amivel bebiztosítom magunkat."

Rubint Réka

Fitnesz edző

Som-Balogh Edina

Színésznő

Csisztu Zsuzsanna

Televíziós műsorvezető

Peller Mariann

Színésznő

Peller Anna

Műsorvezető

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.