Hírességek
akik ránk bízták gyermekeik őssejtjeit

Fontos és komoly dolog a születéskor gyűjthető őssejtek tárolásáról dönteni. Köszönhetően annak a ténynek, hogy a köldökzsinórvér transzplantációk száma folyamatosan növekszik, egyre több szülő dönt az őssejtek megőrzése mellett. Ismerjék meg azokat a hírességeket, akik éltek a lehetőséggel és a KRIO Intézetre bízták gyermekük őssejtjeinek megőrzését.

Béres Alexandra

Fitnesz edző, sportoló

"Édesapám orvos, édesanyám pedig vegyész. Mindketten olyan tudományterületen dolgoznak, ahol gyors a fejlődés, és hisznek abban, hogy az új technológiák, módszerek fontos szerepet játszanak abban, hogy egészséges, hosszú életünk legyen. Nem volt kérdés, hogy minden lehetőséget megragadunk a férjemmel, ami biztosíthatja ezt a gyerekeinknek. A KRIO Intézetet azért választottuk, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az őssejttárolás terén, ráadásul egy esetleges terápia esetén is képes hatékony segítséget nyújtani, ahogy azt a KRIO Intézetből származó minták korábbi őssejt-transzplantációi bizonyítják."

Ördög Nóra

Televíziós műsorvezető

„Mi nagyon akartuk, nagyon vártuk, hogy babánk legyen. Amikor végül megszületett, az örömünk elmondhatatlan volt. Úgy éreztük, azzal adjuk neki az első nagy ajándékot az életben, ha a tőlünk telhető módon gondoskodunk az egészségéről. Ha csak 1 ezreléknyi lenne az esély arra, hogy az eltárolt sejtekre szükség lesz valamikor, mi akkor is gondolkozás nélkül a tárolást választanánk.”

Juhász Adrienn

Színésznő

Jóban Rosszban a KRIO-val„Amikor megtudtuk, hogy gyermekünk születik, repestünk a boldogságtól. Már sok ismerőstől hallottunk az őssejttárolási lehetőségről, és mi is gondoltunk már rá korábban. Természetesen a legnagyobb biztonságban szeretnénk születendő kislányunk jövőjét tudni, és az sem elhanyagolható szempont, hogy egyben magunkról is gondoskodjunk, hiszen a KRIO Intézettől megtudtuk, hogy felbecsülhetetlen segítség lehet, nem csak a kicsinek, de a család többi tagjának is. Azért esett a választásunk a KRIO-ra, mert szolgáltatásaik és szakmai hozzáértésük magas színvonalat képvisel.”

Pálinger Katalin

Válogatott kézilabdázó

„A baráti körömből sokan éltek az őssejttárolás lehetőségével. Én is a kezdetektől fogva biztos voltam benne, hogy mi mind az őssejtet, mind a köldökzsinór szövetet el fogjuk tároltatni. Azt gondolom, ez a terület most kezdi megkapni az őt megillető elismerést, bár még mindig sokan vannak, akik nem tudnak róla. A KRIO Intézetben ráadásul betekintést kaphattam a feldolgozási, tárolási és felhasználási folyamatokba, amit egyrészt nagyon érdekesnek találtam, ugyanakkor ezzel még inkább meggyőztek arról, hogy jól döntöttem. Az őssejt tárolása biztonságérzetet ad, persze én is azt szeretném, ha soha nem kellene felhasználni. Az őssejttárolás értéke megfizethetetlen, hiszen valóban életet menthet. Ha valakit mégis a szolgáltatás ára tántorítana el, azt javaslom, használja ki a részletfizetési módok valamelyikét, mert ezek segítségével bárki számára elérhetővé válik az őssejttárolás.”

Rubint Réka

Fitnesz edző

Kovács Ági

Úszó

Som-Balogh Edina

Színésznő

Csisztu Zsuzsanna

Televíziós műsorvezető

Peller Mariann

Színésznő

Peller Anna

Műsorvezető

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.