Laborunk
bemutatása

Az őssejt minták feldolgozása, fagyasztása és tárolása Intézetünk magas színvonalú budapesti laboratóriumában történik. Biológusaink a köldökzsinórvér, placenta eredetű vér és köldökzsinór szövet feldolgozását és transzplantációra való előkészítését zárt rendszerű, mintára szabott technológiával végzik. Ez a technológia igen kíméletes feldolgozást biztosít az érzékeny biológiai minták számára.

Egyedülálló AABB akkreditált labor Magyarországon

Laboratóriumunkat 2010 óta az AABB (American Association of Blood Banks) akkreditálja, így felszereltségünk, feldolgozási technológiánk és dolgozóink szakképzettsége a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelel nemcsak itthon, hanem a világ bármely pontján.

Zárt rendszerű, mintára szabott volumenredukciós köldökzsinórvér feldolgozási technológiánk kíméletes és a minták eltérő tulajdonságaihoz igazodó rugalmassága – szemben a teljesen automatizált feldolgozással - azt biztosítja, hogy a köldökzsinórvér őssejtjei a lehető legnagyobb arányban és a legjobb minőségben kerülhetnek megőrzésre. 

Intézetünkben a köldökzsinórból származó mesenchymális őssejtek izolálási folyamata a FamiCord Csoportban kidolgozott, szabadalmi védettség (lajstromszám: 230661) alatt álló technológiával történik. Ezen technológia az őssejteket igen kíméletesen nyeri ki a Wharton kocsonyából és így sértetlen állapotban őrzi meg a későbbi terápiás felhasználás számára milliós nagyságrendben.

A köldökzsinórvér mélyfagysztása a jelenleg legkorszerűbbnek tartott ún. "vapour phase" techonlógiával, folyékony nitrogén gőzében történik, amely teljesen kizárja a tárolás alatti befertőződés lehetőségét. Az így működő tároló áram nélkül is hetekig képes biztosítani az őssejtek hosszú távú tárolásához szükséges hőmérsékletet.

 DSC01963

 

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.