Tanúsítványok
és akkreditációk

A KRIO Intézet küldetésének tekinti, hogy hozzájáruljon a hazai és nemzetközi őssejt terápia aktív támogatásához, széles körű elterjedéséhez, és maradandó értéket teremtsen az egészségügyi szakemberek gyógyító munkájának támogatásával. Vezetőségünk és valamennyi munkatársunk elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezet megóvása, valamint a környezettudatos szemlélet kialakítása és terjesztése iránt.
Az integrált minőség és környezetirányítási rendszer eredményességének fenntartása, valamint az AABB követelmények teljesítése céljából az ISO 9001, ISO 14001 és AABB szabványok, a vonatkozó direktívák, ajánlások, harmonizált szabványok, hatályos jogszabályi és hatósági előírások szerint működtetjük, ellenőrizzük, fejlesztjük és auditáltatjuk folyamatainkat.

American Association of Blood Banks (AABB)

A KRIO Intézet köldökzsinórvér feldolgozási, fagyasztási, és tárolási technológiáját 2010-ben akkreditálta az American Association of Blood Banks (AABB), amely garantálja a rendkívül magas szakmai követelményeknek való megfelelést, továbbá biztosítja, hogy a tárolt minta a világ bármely terápiás központjában felhasználható legyen.

2021-ben az akkreditációt sikeresen megújította az Intézet.

ISO 9001:2015

A KRIO Intézet az ügyfelei igényeihez igazodó, magas színvonalú szolgáltatás nyújtását az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően végzi. A minőségirányítási rendszer fenntartása és működtetése az Intézet minden tevékenységére kiterjed.

ISO 14001:2015

A KRIO Intézet ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtet, a hatályos törvényi, jogszabályi és szabványi előírásoknak megfelelő környezettudatos tevékenységet végez.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.