Tanúsítványok
és akkreditációk

A KRIO Intézet küldetésének tekinti, hogy hozzájáruljon a hazai és nemzetközi őssejt terápia aktív támogatásához, széles körű elterjedéséhez, és maradandó értéket teremtsen az egészségügyi szakemberek gyógyító munkájának támogatásával. Vezetőségünk és valamennyi munkatársunk elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezet megóvása, valamint a környezettudatos szemlélet kialakítása és terjesztése iránt.
Az integrált minőség és környezetirányítási rendszer eredményességének fenntartása, valamint az AABB követelmények teljesítése céljából az ISO 9001, ISO 14001 és AABB szabványok, a vonatkozó direktívák, ajánlások, harmonizált szabványok, hatályos jogszabályi és hatósági előírások szerint működtetjük, ellenőrizzük, fejlesztjük és auditáltatjuk folyamatainkat.

American Association of Blood Banks (AABB) - az egyetlen őssejtbank Magyarországon

A KRIO Intézet köldökzsinórvér feldolgozási, fagyasztási, és tárolási technológiáját 2010-ben akkreditálta az American Association of Blood Banks (AABB), amely garantálja a rendkívül magas szakmai követelményeknek való megfelelést, továbbá biztosítja, hogy a tárolt minta a világ bármely terápiás központjában felhasználható legyen. Magyarországon kizárólag a Krio Intézet rendelkezik AABB tanúsítvánnyal.

2023-ban az akkreditációt sikeresen megújította az Intézet.

ISO 9001:2015

A KRIO Intézet az ügyfelei igényeihez igazodó, magas színvonalú szolgáltatás nyújtását az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően végzi. A minőségirányítási rendszer fenntartása és működtetése az Intézet minden tevékenységére kiterjed.

ISO 14001:2015

A KRIO Intézet ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtet, a hatályos törvényi, jogszabályi és szabványi előírásoknak megfelelő környezettudatos tevékenységet végez.

ISO 13485:2016 Orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszerei

A tanúsítás a hatályos törvényi, jogszabályi és szabványi előírásoknak megfelelően az alábbi tevékenységekre érvényes:
Köldökzsinórvér-, köldökzsinór szövet és placenta eredetű köldökzsinórvér gyűjtésére alkalmas, steril és nem steril elemeket tartalmazó eszközkészlet összeállítása.
Hímivarsejt gyűjtésére alkalmas, steril és nem steril elemeket tartalmazó eszközkészlet összeállítása.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.