Rólunk
mondták.

Ismerje meg ügyfeleink véleményét, akik a születéskor gyűjthető őssejtek tárolása mellett döntöttek és a Krio Intézetet választották.

Több mint 40.000 család bízik a szolgáltatásainkban Magyarországon.

„Egyértelműen ez a babakelengyénk legfontosabb része. Az élet különféle forgatókönyveket ír, és mi szeretnénk felkészülni mindenre! Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és a PBKM már most is nagyszámú őssejtkezelést kínál. Természetesen reméljük, hogy nem lesz szükségünk rá.”

Krisztina K.

„2009 óta vagyok ügyfél. A lányunk születésekor tároltattuk el a köldökzsinórvért. Hisszük, hogy ennél nagyobb ajándékot nem adhatunk neki, bár reméljük, soha nem kell majd használnia.”

Csilla S.

„Kiváló szolgáltatást kaptunk az őssejtek levétele előtt és utána is. A tárolással kapcsolatos minden információ elérhető a weboldalon. Csak olvassanak bele, bátorítok mindenkit! E mellett, ajánlom a „Kézről-kézre” programot – ez azoknak a szülőknek a szól, akik már korábban eltároltatták gyermekük mintáját.”

Judit G.

„Biztosítja a gyermek és esetlegesen családtagjai gyógyulását és egészségét. A gyermek élete megfizethetetlen! Bárcsak soha ne kellene használnunk a vért. Javaslom.”

Alekszandra P.

"Én is a köldökzsinórvér és szövet levétele mellett döntöttem. A teljes folyamat tájékoztatás, szerződéskötés, levétel, a legtökéletesebben történt.”

Petra L.

„Önöknek köszönhetően biztonságban érzem a kisbabám jövőbeni egészségét. Köszönöm!”

Mónika T.

„Mert az egészség a legfontosabb.”

Anett K.

„Professzionális együttműködés. Köszönöm.”

Linda V.

„Nagyszerű beruházás gyermekem számára!”

Edina Sz.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.