Tanúsítványaink

A feldolgozás, minősítés és fagyasztás az AABB (Advancing Transfusion and Cellular Therapies Worldwide) nemzetközi előírásainak megfelelően, szigorúan ellenőrzött, steril, zárt rendszerben történik, ami garancia arra, hogy a minta bármely nemzetközi terápiás központban felhasználásra kerüljön.

Minőségbiztosítási folyamataink az ISO szabvány követelményeit kielégítik, továbbá a Környezetközpontú Irányítási Rendszer ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek is eleget teszünk.

A háromévenkénti felülvizsgálatokat és a rendszeres auditokat mindkét rendszerünk esetében az SGS Hungária Kft. végzi.

American Association of Blood Banks (AABB)

American Association of Blood Banks (AABB)

A KRIO Intézet köldökzsinórvér feldolgozási, fagyasztási, és tárolási technológiáját 2010-ben akkreditálta az American Association of Blood Banks (AABB), így Magyarországon és Közép-Európában elsőként kapta meg azt a minősítést, melynek köszönhetően a tárolt minta a világ bármely terápiás központjában felhasználható. 2016-ban...

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

In 2004 PBKM obtained certification of the quality management system ISO 9001:2000 specific to the umbilical cord stem cell collection, storage and freezing procedures. The audit was conducted by Lloyd Register Quality Assurance.