Amennyiben a levett köldökzsinórvér térfogata 50 ml-nél kevesebb, vagy 150 ml-nél több, akkor az 50/150 Csomag az alábbi kedvezőbb pénzügyi feltétleket nyújtja.

Ha a beérkzett minta 50 ml-nél kevesebb:

  • A biológiai anyag előkészítése, a szükséges vizsgálatok elvégzése, a Minta feldolgozása és fagyasztása.
  • Megbízó mentesül a teljes alapdíj befizetésének kötelezettsége alól Piros csomag választása esetén. A Kék, Sötétkék vagy Arany csomag választása esetén a fizetendő alapdíj összege a kiválasztott csomagra érvényes alapdíj és a Piros csomagra érvényes alapdíj közötti különbözet. Az alapdíjra vonatkozó egyéb kedvezmények ez esetben nem érvényesíthetőek.
  • A köldökzsinórvér tárolásáért a választott csomaghoz tartozó tárolási díj 50%-a fizetendő.
  • A KRIO Intézet tájékoztatja Megbízót, hogy az orvosi ismeretek jelen állása szerint csekély az esélye az 50 ml alatti térfogatú köldökzsinórvérből kinyert őssejtek terápiás felhasználásának.

Ha a beérkezett minta 150 ml-nél nagyobb:

  • lehetőség van a minta két önálló fagyasztó zsákban történő tárolására az egy fagyasztó zsákos tárolásra vonatkozó díjakért.

Amennyiben a minta 50 ml-nél nagyobb vagy 150 ml-nél kisebb lesz jelen szolgáltatás igénybevételének díja nem kerül visszatérítésre a Megbízónak. Jelen szolgáltatás meghatározásánál a Minta térfogata a véralvadásgátlóval együtt számítandó.

Az egyes csomagok esetén érvényesítő pontos kedvezményeket Ajánlatkalkulátorunk segítsével tudja kiszámolni.

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.