Szakmai partnerek

Hepinet Ultrahanghálózat és Őssejtképviselet Magyarország legnagyobb ultrahanghálózata, amely nem csak Budapesten, hanem vidéken is várja kedves ügyfeleit. A Hepinet Hálózat szolgáltatásai elsősorban a kismamáknak szólnak, de csomagajánlataik között található kispapáknak és nagyszülőknek szóló ultrahang szolgáltatás is. A Hálózatban Magyarországon egyedülálló 5D Ultrahang szolgáltatás működik Budapesten XIII.kerület Kárpát utcában, a Kleopátra-ház Szalonban.

www.hepinet.hu

Gólyahír Programok / Adorjánné Knábel Tünde - szülésznő. Gólyahír Programok közt megtalálhatóak a  szülésfelkészítés, kismamatorna, várandós gondozás, tanácsadás, intim torna, szülésélmény feldolgozás, kismama jóga, baba-mama jóga és felvilágosító beszélgetések. Intézetünknél a pécsi, szekszárdi, dunaújvárosi és a Minimanó pesti Gólyavárók állandó előadója szülésfelkészítés, babagondozás és csecsemő újraélesztés témákban.

www.golyahirprogramok.hu

Magyar Gyermekmasszázs Egyesület / Némethné Gregor Judit - csecsemőmasszázs oktató, tanácsadó védőnő, a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület elnöke. Intézetünkben heti rendszerességgel megrendezésre kerülő Babaelsősegély tanfolyam állandó előadója.