A koronavírus szerológiai vizsgálat az immunrendszernek a koronavírus fertőzésre adott specifikus ellenanyag válaszát (antitest termelődését) mutatja ki abból az anyai vérből, ami a köldökzsinórvér gyűjtésekor minden esetben levételre kerül az édesanyától mikrobiológiai vizsgálatok céljából.

Mit mutat ki a teszt?
Az immunrendszerünk a fertőzésre válaszul különféle immunglobulinokat termel, amelyek közül a szerológiai teszt az IgM és az IgG molekulákat mutatja ki. A fertőzés után, kb. 5-7 nappal az IgM jelenik meg és nagyjából négy hétig marad a teszt pozitív. Ezt követi - körülbelül a fertőzés után 2-4 héttel - az IgG, amely jelen ismereteink szerint a tartós védelmet szolgálja az adott vírustörzzsel szemben.

Kinek ajánlott a teszt elvégzése? A szerológiai teszt elvégzése azoknak indokolt, akik ugyan nem mutatnak tüneteket, de korábban esetleg rosszul érezték magukat, enyhébb tüneteik voltak, illetve mindazoknak, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogy átestek-e már a fertőzésen.

Miért válassza?

  • A teszt segítségével megtudhatja, hogy átesett-e már a koronavírus fertőzésen
  • A tesztet a szüléskor gyűjtött anyai vérmintából végzik, így nem kell sort keríteni külön vénás vérvételre

Ára: 16.000 Ft

Vezetéknév és keresztnév
Invalid Input

E-mail cím
Invalid Input

Telefonszám
Invalid Input

Szülés várható ideje
Invalid Input

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények között nem tesszük harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Zgody są wymagane

A Részvételi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat megismertem, és tudomásul veszem.